Visszatértünk és itt a Despacito 2!

Tarnay Kristóf Ábel | 2018. július 12. 20:45 | Utolsó frissítés: 1 éve

Némi kihagyás után működik tovább a Csípős, és természetesen mi mással tértünk volna vissza, mint valami értelmetlen Csemege-poszttal! Ha minden igaz, bővül a szerkesztőség, azaz már nem csak egyedül én fogok ide írni, addig is a második Soros-terv után érkezzen mindannyiunk szíve vágya!

Despacito 2 (Official Video)

E MERCH ► https://teespring.com/shop/flyingkitty-big-smoke Patreon ► https://www.patreon.com/Flyingkitty Discord ► https://discordapp.com/invite/flyingkitty Twitter ► https://twitter.com/FlyingK900 Facebook (inactive) ► https://www.facebook.com/FlyingKitty-1657441271170052 Email ► J.Peets988@gmail.com Steam ► http://steamcommunity.com/id/flyingkittyy Alt YT Channel ► https://www.youtube.com/user/FranklinGreenStretch PSN (inactive)► FlyingK900 KIK ► Flyingkittyy

Természetesen csak az unatkozó internetezők dobták össze, benne vannak az utóbbi idők legfontosabb mémjei, aki ismeri őket, annak vicces lesz. A végén a támogatók alatt szóló zenét pedig tuti beraknám végtelenítve a híradó előtti visszaszámlálóhoz, ha lenne saját tévém. De nincs, meg kell elégedjek ezzel, tegyék ezt önök is, olvassanak bennünket továbbra is!

Hozzászólok!